Çfarë është Otostick?

Këtu mund t’i gjeni të gjitha informacionet mbi Otostick.

Produkti eshte i klasifikuar si Klasë Mjekësore e Tipit I nga FDA. Produktet tona janë të çertifikuara për Produkte Shëndetësore të Klasit I nga Agjencia Spanjolle e Shëndetësisë dhe Produkteve Shëndetësore (Ministria e Shëndetësisë, Konsumit dhe Mirëqenies Sociale). Kjo do të thotë se këto produkte janë bërë me materiale të cilësisë mjekësore dhe procese të cilësisë dhe sigurisë që janë të standardizuara dhe të audituara (ISO 13485:2016 mbi Cilësinë për Produktet Shëndetësore) për të siguruar cilësinë e Otostick dhe Otostick Baby.

Otostick

Otostick është një korrigjues për veshët e spikatur i ndërtuar nga silikoni dhe ngjitësit mjekësorë. Ngjitet në vesh dhe në pjesën e afërt të kokës, duke siguruar një efekt të menjëhershëm natyror.
Otostick është një produkt i krijuar duke u bazuar në një domosdoshmëri: korrigjimin e veshëve të dalë (të njohur zakonisht si «veshë të mëdhenj») në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë.

Një produkt i lehtë për t’u përdorur që është i veçantë dhe i bërë nga silikoni i rehatshëm dhe transparent.
E tëra çfarë ju duhet të bëni është ta vendosni atë në vend dhe do të shihni se si veshët tuaj marrin një pozicion natyral.
Mund t’i përdorni vazhdimisht ose në momente të veçanta kur, për shkak të modelit të flokëve, zgjatja e veshëve është më e dukshme se normalja.
Kur vendosen siç duhet, nuk do të ndjeni dhimbje dhe as që do t’i vëreni se i keni të vendosura.

Vendosja e Otostick në vendin e duhur siguron që afati i ruajtjes së korrigjuesit dhe pozicioni i veshit të jenë të optimizuara. Pra, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e përfshira.

Pasi  të jenë ngjitur siç duhet, Otostick siguron rezistencë ndaj ujit, djersës dhe nxehtësisë.
Paketa vjen me 8 korrigjues. Përdorimi i rekomanduar: nga mosha 3 vjeçare.

Otostick Baby

Otostick Baby është një korrigjues për veshët e spikatur ose llapush i ndërtuar nga silikoni dhe ngjitësi mjekësorë. Ai ngjitet në vesh dhe në pjesën e afërt të kokës, duke siguruar pozicionimin optimal të veshit dhe, veçanërisht, kërcit, në mënyrë që të dyja të zhvillohen siç duhet.

Nga madhësia e korrigjuesit e deri tek fortësia e tij, tiparet e Otostick Baby përshtaten në mënyrë të përsosur me veshin e foshnjës (duke filluar nga muaji i tretë). Otostick Baby është i përshtatshëm për përdorim tek lëkura delikate (p.sh. tek bebet).

Përdorimi i Otostick rekomandohet që nga mosha 3 vjeçare, por ka përdorues që preferojnë Otostick Baby duke pasur parasysh karakteristikat e veshëve të tyre.

Efikasiteti korrigjues i Otostick Baby:
Për foshnjat dhe fëmijët nga mosha 3 muaj deri në 6 vjeç, ne kemi treguar efikasitetin korrigjues të produktit përmes një studimi 12-mujor të ndërmarrë në bashkëpunim me Shoqatën Spanjolle të Pediatrisë.

Kërci është më i lakueshëm gjatë fazës kur veshi po rritet dhe zhvillohet, që do të thotë se kjo është koha më e mirë për ta korrigjuar atë. Si produkt, kjo është pikërisht ajo që Otostick Baby është krijuar për të bërë.

Ky produkt është një parandalues ​​i dobishëm në muajt e parë të jetës së foshnjës, kur ka mungesë force në qafën e foshnjës dhe koka është zvarritur. Veshi shpesh paloset përpara, gjë që përfundimisht mund të çojë në devijim të veshit nga përsëritja e veprimit. Në këtë rast, përdorimi i Otostick Baby parandalon lakimin e kërcit.

Otostick Baby është një produkt i lehtë për t’u përdorur, diskret dhe pa erë. Mund të përdoret vazhdimisht duke ndjekur udhëzimet e dhëna në manual.

Është shumë e rëndësishme të ndiqni indikacionet e vendosjes së produktit për t’u siguruar që ai të jetë efektiv.
Otostick Baby mund të përdoret nga mosha tre muajshe.

Paketa vjen me 8 korrigjues dhe një kapelë elastike të ripërdorshme.

Sipas studimit të kryer, korrigjuesi i veshit duhet të përdoret vazhdimisht për 12 muaj për të arritur rezultate optimale. Rezultatet mund të ndryshojnë. Ju lutemi vini re se Otostick mund të korrigjojë vetëm pozicionin e veshëve në një kënd, por jo të zvogëlojë madhësinë e veshëve.