Politika e Cookies

Duke përdorur faqen tonë të internetit, xk.otostick.com, ju pranoni përdorimin e cookies të përshkruara diku tjetër dhe të përdorura nga INNOVACIONES DISRAS S.L. në kushtet e shënuara. Shkoni te seksioni i mbrojtjes së të dhënave për të tërhequr miratimin. Këtu, ju mund të shihni se si të konfiguroni cookies (në varësi të shfletuesit tuaj). Nëse keni ndonjë dyshim të mëtejshëm, mos hezitoni të na kontaktoni me email në: kosovo@otostick.com

Çfarë janë cookies?

Një cookie është një skedar teksti i vogël që një server në internet mund të ngarkojë në shfletuesin e pajisjes suaj për të ruajtur disa lloje informacioni rreth përdoruesit. Cookies identifikojnë një pajisje në mënyrë të veçantë dhe mund të lexohen vetëm nga faqja e internetit që e ka ngarkuar atë.

Një cookie nuk është një skedar ose program i ekzekutueshëm, kështu që nuk mund të përhapet ose të përmbajë një virus ose ndonjë program tjetër keqdashës, e as nuk mund të jetë më i gjatë se 4000 karaktere.

Për çfarë janë cookies?

Arsyeja e përdorimit të cookies është të mbani mend preferencat e përdoruesve (gjuha, shteti, identifikimi, karakteristikat e shfletuesit, informacione të dobishme për faqen tonë të internetit, etj.).
Të kesh preferencat e tua do të thotë, për shembull, të mos kesh nevojë të të pyesim për vendin tënd sa herë që ndodhesh në faqen tonë të internetit. Ne do të dimë karakteristikat e sistemit tuaj operativ dhe shfletuesit në pajisjen që po përdorni, në mënyrë që t’ju ofrojmë një përvojë më të mirë shfletimi.
Cookies mund të ndihmojnë faqen tonë të internetit të identifikojë shfletuesin e përdoruesit që ka vizituar më parë dhe, kështu, të kujtojë preferencat që janë vendosur gjatë kohës që përdoruesi po shfletonte faqen. Ata mund të personalizojnë faqet e vizituara, të identifikojnë se cilat seksione të faqes janë vizituar ose të mbajnë një regjistrim të zgjedhjeve në një «shportë blerjeje», ndër të tjera.
INNOVACIONES DISRAS S.L mund të përdorë cookies për të njohur përdoruesit që kanë hyrë në faqen e tyre të internetit për t’u ofruar atyre një shërbim më të mirë dhe më personal. Po kështu, ato mund të përdoren për të marrë informacion në lidhje me datën dhe kohën kur përdoruesi e ka vizituar për herë të fundit faqen, për të matur disa parametra të trafikut brenda faqes dhe për të vlerësuar numrin e vizitave. Kjo mundëson INNOVACIONES DISRAS S.L. për t’u fokusuar në përshtatjen e shërbimeve dhe promovimeve në mënyrë më efektive.
Uebsajtet zakonisht përdorin cookie për të marrë informacion statistikor rreth përdorimit të faqes. Mos harroni se ne mbledhim informacion mbi lëvizjet tuaja brenda dhe përdorimin e faqes sonë si të dhëna statistikore dhe jo personale.

Llojet e Cookie

Cookies mund të klasifikohen sipas organizatës që i menaxhon, kohës që mbeten aktive ose qëllimit të tyre. Herë pas here, ne mund të kontrollojmë nëse një cookie e veçantë mund të përfshihet në më shumë se një kategori.


Në bazë të vetive
-Cookiet tona
-Cookie të palëve të treta

Në bazë të kohës së funksionimit
-Cookie të sesionit:
-Cookie të vazhdueshme:

Në bazë të qëllimit
-Cookie teknike
-Cookie analitike
-Cookie të personalizuara
-Cookie reklamimi
-Cookie reklamash të sjelljes

Qëllimi i cookies
Më poshtë jepet një listë e cookies që mund të gjeni në faqen tonë të internetit dhe një përshkrim i shkurtër i qëllimit të tyre. Ju sigurojmë se asnjëri prej tyre nuk ruan asnjë informacion identifikues për ju. Disa cookie personalizojnë vizitën tuaj, të tjerët kujtojnë preferencat tuaja, ndërsa të tjerë ofrojnë statistika për vizitorët.

CookiePronariQëllimiBurimiPeriudha
PHPSESSIDE shtëpisëE Nevojshmewww.otostick.comSesion
_wpfuuidE shtëpisëE Nevojshmewww.otostick.com/contacto/11 vjet
_dc_gtm_UA-#Palëve të tretaStatistikatMenaxheri i etiketave të Google1 ditë
_gaPalëve të tretaStatistikatMenaxheri i etiketave të Google2 vjet
_gidPalëve të tretaStatistikatMenaxheri i etiketave të Google1 ditë
collectPalëve të tretaStatistikatAnalitika e Google,Sesion  
ads/ga-audiencesPalëve të tretaMarketingGoogle AdwordsSesion  
GpsPalëve të tretaMarketing1 day.Youtube
IDEPalëve të tretaMarketing1 vitGoogle

Masat mbrojtëse

Përdoruesi mund të konfigurojë shfletuesin e tij që të pranojë ose refuzojë cookie-t e marra ose të vendosë shfletuesin që t’i paralajmërojë kur një server dëshiron të ngarkojë ose eliminojë cookiet nga kompjuteri i tij. Udhëzimet për konfigurimin e sigurisë mund të gjenden në shfletuesin e Internetit.

Për shembull:
Nëse përdorni Microsoft Internet Explorer, shkoni te Veglat > Opsionet e Internetit > Privatësia > Konfigurimi.
Nëse përdorni Firefox, shkoni te Veglat > Opsionet > Privatësia > Cookies.
Nëse përdorni Google Chrome, shkoni te Konfigurimi > Privatësia.
Nëse përdorni Safari, shkoni te Preferencat > Siguria.
Nëse përdorni Opera, shkoni te Konfigurimi > Fshi të dhënat personale.
Nëse përdorni një shfletues që është origjinal i terminalit tuaj celular, shkoni te Cilësimet > Fshi të dhënat ose Privatësia dhe Siguria.


Shumë shfletues aktivizohen në modalitetin privat, i cili gjithmonë fshin cookiet pas një vizite. Në varësi të shfletuesit, ky cilësim privat mund të ketë emra të ndryshëm; Më poshtë jepet një listë e shfletuesve më të zakonshëm dhe emrave të ndryshëm për këtë «cilësim privat».

 • Internet Explorer 8 dhe më të vonshëm: Shfletim privat
  – Firefox 3.5 dhe më te vonshëm: Shfletim privat.
  – Google Chrome 10 dhe më të vonshëm: «I fshehtë».
  – Safari 2 dhe më të vonshëm: Shfletim privat.
  – Opera 10.5 dhe më të vonshëm: Shfletim privat.
  – Shfletuesi: Skeda e fshehtë.

 • Lexoni seksionin «ndihma» në shfletuesin tuaj për të ditur më shumë se si të aktivizoni «cilësimin privat». Ju mund të vazhdoni të eksploroni faqen tonë të internetit me këtë cilësim; megjithatë, përvoja e përdoruesit mund të mos jetë optimale dhe disa funksione mund të mos funksionojnë.
  Për të ndaluar përpilimin e statistikave të sigurisë nga Google Analytics, klikoni në lidhjen më poshtë: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Për më tepër, ruajtja e skedarëve të shfletuesit mund të menaxhohet gjithashtu duke përdorur mjete duke përfshirë:

Ghostery: www.ghostery.com/
Zgjedhjet tuaja në internet: www.youronlinechoices.com/es/

Innovaciones Disras S.L. ju vlerëson që pranoni cookie-t tona. Kjo na ndihmon të marrim të dhëna më të sakta duke na mundësuar të përmirësojmë përmbajtjen dhe dizajnin e faqes sonë të internetit për ta përshtatur atë me preferencat tuaja.

Për më tepër. Innovaciones Disras S.L. mund të gjendet në portalet dhe shërbimet e palëve të treta. Për kushtet e privatësisë dhe përdorimit të cookie-ve për këto, kontrolloni politikat që gjenden në këto faqe interneti.

Facebook: https://es-es.facebook.com/help/cookies
Twitter: https://twitter.com/privacy
YouTube: https://www.google.es/intl/es/policies/technologies/cookies/
LinkedIn: http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Google+: https://www.google.es/intl/es/policies/technologies/cookies/
Instagram: https://www.instagram.com/legal/cookies/

A është përditësohet Politika e Cookies?

Politika e Cookie-ve për faqen tonë të internetit mund të përditësohet, kështu që ne rekomandojmë ta kontrolloni këtë politikë sa herë që hyni në faqen tonë për t’u siguruar që jeni të informuar siç duhet se si dhe pse përdorim cookie-t.

Bio-Pharm Sh.P.K.

Official Distributor
Otostick Australia
louis reingold is the world's best human